Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνες γονείς και στα 10 χρόνια μου ήρθα στην Ελλάδα.

Η εσωτερική μου ανάγκη με οδήγησε να ψάξω για να βρω απαντήσεις για το μακρύ Ταξίδι της Ψυχής.

Από πολύ νωρίς μελέτησα τους Μεγάλους Αναζητητές και ασχολήθηκα με την μελέτη των Θρησκειών, την Εννοιοψυχολογία, τον Διαλογισμό και την Αυτογνωσία, αφιερώνοντας την ζωή μου στην αναζήτηση της Αλήθειας.

Αυτό με βοήθησε να δω με περισσότερη χαρά τη ζωή και να αρχίσω να επουλώνω δικά μου τραύματα.

Ένιωθα όμως πάντα ότι λείπει ένα κομμάτι από το Παζλ. Τα βήματά μου με οδήγησαν να ασχοληθώ με την Συστημική Αναπαράσταση, νιώθοντας και βλέποντας μέσα από μία αναπαράσταση να αναδύονται αλήθειες, τις οποίες μπορεί υποσυνείδητα η ψυχή να γνώριζε, χωρίς ο νους να μπορεί να τις κατανοήσει.

Η Αναπαράσταση λοιπόν για μένα είναι η αποκάλυψη της Αλήθειας που ησυχάζει την Ψυχή, επιφέροντας την Θεραπεία. Και καθώς πάντα πυξίδα στη ζωή μου ήταν η βιωματική εμπειρία, βρήκα αυτό που αναζητούσα.

Παντρεύοντας όλα αυτά, που εγώ είχα σαν background πίσω μου, με την ίδια την Αναπαράσταση, μέσα από την ένωσή μου με την Φρόσω Παπαδοπούλου, που έχοντας κι εκείνη βαθιά πολύχρονη εμπειρία στον δικό της τομέα, καταφέραμε η κάθε μία από την μεριά της και οι δυό μαζί, κάθε φορά να φθάνουμε στο Βάθος των Πραγμάτων, κι έτσι και στην λύση τους, αναζητώντας πρώτα για μάς τις ίδιες μια βαθύτερη ψυχική ηρεμία και μετά, μέσα από την αγάπη μας, και για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Προχωρώντας πάντα, για ένα ακόμη βήμα στην αναζήτηση της αλήθειας, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. (ή για την υπόλοιπη ζωή μου)(ή για όσο θα ζω)

Ουρανία – Τατιάνα Μπλε